Lidgeld en verzekeringen

Als regelmatige bezoeker van onze manege moet je lid zijn van Club Stapelheyde. Je kan ook kiezen voor een sympathisanten vergunning Paardensport Vlaanderen. Op deze manier ben je verzekerd voor ongevallen tijdens clubactiviteiten.
Kom je op onze manege als ruiter, dan moet je een C-verzekering afsluiten. Dit omvat: een recreavergunning Paardensport Vlaanderen, lidgeld Club Stapelheyde en een ongevallenverzekering tijdens de lessen en de clubactiviteiten. Deze verzekering is geldig in alle ‘Paardensport Vlaanderen’-clubs.
Wil je als ruiter ook individueel rijden dan moet je een CI-verzekering afsluiten. Je ongevallenverzekering geldt dan ook tijdens het individueel rijden.
Ben je een competitieve ruiter, met een vergunning via TRENS, VOR of Paardensport Vlaanderen, betaal je enkel lidgeld voor Club Stapelheyde. Je ongevallenverzekering moet je dan via Equibel registreren.
Heb je je eigen paard of pony gesteld op onze manege moet je een familiale verzekering hebben.
Voor meer info hierover kan je terecht in ’t Clubhuis.

Vergeet bij het begin van een nieuw jaar je lidgeld en verzekering niet te vernieuwen. Het formulier vind je HIER of in ’t Clubhuis.

Adres

Stal Stapelheyde

Luyckstraat 7

2960 Brecht

Telefoon

0473 44 52 46 (Pascale)

Stal Stapelheyde

Luyckstraat 7, 2960 Brecht