Stallen

Op onze manege is er plaats voor eigenaarspaarden en –pony’s. Als eigenaar heb je de keuze, afhankelijk van de beschikbaarheid, uit een ruime binnen- of buitenstal. De kostprijs per maand vind je in onderstaande tabel:

pony paard
Buitenstal €350 €400
Binnenstal €400 €400

Binnenpiste

Op elk moment van de dag kan je, als eigenaar, vrij rijden in een overdekte binnenpiste. Deze sluit rechtstreeks aan op de grote binnenstal. Bovendien zijn de lespistes, zowel binnen als buiten, van hieruit vlot bereikbaar.

Stapmolen

Geraak je zelf niet op de manege, kan je paard of pony zijn conditie ook op peil houden in de overdekte stapmolen. Dit reserveer je op voorhand in ’t Clubhuis. Je betaalt hiervoor € 3 per beurt.

Longeerpiste

Je paard of pony kan zich helemaal uitleven in de open en overdekte longeerpiste. Deze is elk moment van de dag vrij te gebruiken.

Lespiste overdekt

Winter en zomer kan je zowel een privé- als een groepsles volgen in de overdekte lespiste. Bij mooi weer staat ze volledig open. Als het regent, waait of koud is, rijd je lekker binnen.

Lespiste buiten

Als het weer het toelaat, kan je les volgen in de buitenlespiste, gelegen naast de weiden.

Buitenpiste

In deze piste kan je naar hartenlust vrij rijden. Hier geven we ook zoveel mogelijk de springlessen. Vanaf het begin van de lente tot het einde van de herfst kan je hier immers gebruik maken van een uitgebreid springparcours.

Weiden

In het voorjaar en tijdens de zomermaanden kan je paard of pony genieten van de buitenlucht in onze weiden. Je kan hier een uur per dag vrij gebruik van maken.

Adres

Stal Stapelheyde

Luyckstraat 7

2960 Brecht

Telefoon

0473 44 52 46 (Pascale)

Stal Stapelheyde

Luyckstraat 7, 2960 Brecht